Een Travellerspoint blog

Thailand

sunny 30 °C

2 September 2002 ging ons vliegtuig naar Bangkok. In onze klaarstaande Suziki Vitara zijn we in bijna 3 weken het noordelijke stuk doorgereden. We hebben prachtige tempelcomplexen bezocht. Ook zijn we bij bergstammen geweest en hebben we een olifanten opvangkamp bezocht. We sliepen iedere avond in een ander hotel en in een andere plaats en hebben erg veel kilometers gereden. Hierdoor hebben we prachtige dingen gezien. Achteraf was het maar goed dat we aan het eind van de rondreis nog een paar daagjes "strand" hadden geboekt!

Geplaatst door mcsjoque 2:41 Gearchiveerd in Thailand

Costa Rica

overcast 27 °C

Op 2 september 2001 vlogen we naar San José, de hoofdstad van Costa Rica. De volgende dag stond onze huurauto, een kleine 4x4, al klaar voor onze rondrit. Na een aantal dagen van vulkanen, "rain- and cloud-forest" en heel veel verschillende soorten dieren kwamen we aan de kust. Hier hebben we nog een paar daagje aan het strand doorgebracht.

Geplaatst door mcsjoque 2:16 Gearchiveerd in Costa Rica

Oost-Amerika

all seasons in one day 20 °C

Op 3 september hebben we het vliegtuig gepakt naar Miami. Hier hebben we een auto gehuurd voor ruim drie en een halve week met de optie deze in te leveren in New York. In Florida hebben we natuurlijk Disneyland, het Kennedy Space en de Key's bezocht. Via de kust zijn we doorgereden naar New Orleans. Hiervandaan zijn we naar het noorden gereden. Onderweg Memphis (met het graf van Elvis) en Nashville bezocht. Via de Smokey Mountains doorgereden naar Washington DC. Vanaf hier een uitstapje gemaakt naar de Niagara Falls (de Canadese kant) en teruggereden naar New York waar we nog een aantal dagen hebben doorgebracht.
Uiteindelijk bleek dat we bijna 7.500 kilometer hadden gereden! Echt vakantie dus!

Geplaatst door mcsjoque 11:13 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Isla Margarita

sunny 34 °C

Op 6 maart vlogen we naar Porlamar. Dit is een stad op Isla Margarita, een eiland wat hoort bij Venezuela. Wat doe je zo op dit eiland? Nou, voornamelijk niks. Lekker luieren, eten, boekje lezen, zwemmen etc. etc.
We hebben nog een dag een auto gehuurd en het eiland verder bekeken. Al met al een erg rustige vakantie.

Geplaatst door mcsjoque 9:44 Gearchiveerd in Venezuela

Maleisië

sunny 26 °C

Op 6 oktober vlogen we naar Maleisië. We zijn hier begonnen met een paar daagjes lekker niks doen aan het strand, op het schiereiland Penang. Op het vasteland stond onze huurauto klaar en hiermee hebben we een groot deel van het land bezocht. We zijn onder andere in de Cameron Highlands en in Melakka geweest. De hotels hadden we vooraf geboekt dus dit gaf wat rust onderweg. We hebben veel gezien en aardig wat kilometers gemaakt!

Geplaatst door mcsjoque 10:34 Gearchiveerd in Maleisië

(Berichten 6 - 10 uit 17) « Pagina 1 [2] 3 4 »