Een Travellerspoint blog

Sri Lanka

sunny 28 °C

Eind augustus 1998 vlogen we naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Met een chauffeur en een gids hebben we ongeveer de helft van het eiland gezien. Een gedeelte van het eiland was nog bezet door de Tamil Tijgers. De Nederlandse invloeden zijn in sommige steden nog erg duidelijk aanwezig. Indrukwekkend om te zien. Aan het eind van de rondreis hebben we nog een paar dagen aan het strand doorgebracht.

Geplaatst door mcsjoque 8:21 Gearchiveerd in Sri Lanka

Egypte

sunny 35 °C

Op 18 september 1997 zijn we vertrokken naar Egypte. Onze eerste (en zo zou later blijken, laatste) groepsreis. We vlogen naar Hurghada en werden vervolgens naar Caïro gebracht waar we onder andere het Egyptisch museum hebben bezocht. Vervolgens vlogen we naar Aswan. Hier vandaan startte onze "Nijlcruise". We hebben alle toeristische tempels en graven langs de Nijl, bezocht. Ook zijn we naar Abu Simbel geweest. Uiteindelijk kwamen we weer in Hurghada waar we nog een aantal dagen aan de Rode Zee hebben doorgebracht. Een prima vakantie. We hebben geleerd dat een groepsreis niks voor ons is!

Geplaatst door mcsjoque 7:30 Gearchiveerd in Egypte

Curacao, Sint Maarten en Saba

sunny 30 °C

Op 24 mei 1997 hebben we het vliegtuig gepakt richting Curacao. We hebben hier ruim een week doorgebracht met vrienden die daar op dat moment woonden. Een week later zijn we op het vliegtuig gestapt om naar Sint Maarten te gaan. We hebben hier het Nederlandse en het Franse deel bezocht. Ook hebben we nog een dagtrip naar Saba gemaakt. Lekker uitgerust kwamen we op 7 juni weer terug in Nederland.

Geplaatst door mcsjoque 7:01 Gearchiveerd in Nederlandse Antillen

Hawaii en West-Amerika

all seasons in one day 12 °C

Onze huwelijksreis! Op 14 november 1996 zijn we vertrokken richting Hawaii. Een echte droombestemming dus om je eerste huwelijksweek door te brengen! Vanuit Honolulu zijn we terug gevolgen naar San Fransisco waar onze huurauto al klaar stond. Met deze auto zijn we in ruim 3 weken langs de bekendste attracties van West-Amerika gereden. We bezochten onder andere Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Yosemite, Las Vegas en nog véél véél meer. Een leuke bijkomstigheid was dat het gesneeuwd had. In verschillende parken lag er een laagje sneeuw. Dit leverde erg mooie plaatjes op!
Ook deze reis was weer een fantastiche ervaring!

Geplaatst door mcsjoque 6:31 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Aruba

sunny 32 °C

Op 25 mei 1996 ging ons vliegtuig richting Aruba.
Een eiland om weinig te doen en lekker te genieten van het mooie weer. Doordat een vriend van ons op Aruba woont en werkt, konden wij zijn auto en het eiland te verder bekijken.
Erg relaxed allemaal!

Geplaatst door mcsjoque 5:52 Gearchiveerd in Aruba

(Berichten 11 - 15 uit 17) « Pagina 1 2 [3] 4 »